Om

Jeg er adjunkt i praktisk-estetiske fag, og har siden fullført mastergrad i IKT i læring. Jeg har også videreutdanning i historie, norsk (inkl. studiepoeng i nynorsk) og IKT og læring.

Jeg har arbeidet som lærer siden høsten 2008, og har siden da kombinert studier og jobb. I 2011 startet jeg på masteren i IKT i læring ved Høgskolen Stord/Haugesund. Samtidig tok jeg også 30 studiepoeng i norsk og 30 studiepoeng i nynorsk i opplæringa ved Høgskulen i Volda. Jeg arbeidet 100 % ved siden av studiene, og masteren i seg selv var et fulltidsstudium.

Høsten 2012 startet jeg som høgskolelektor ved Høgskulen i Volda, hvor jeg har veiledet studenter som har studert «Norsk 2: Lese- og skriveopplæring». Jeg arbeidet også 100 % ved en skole, samtidig som jeg fullførte masterutdanningen. Jeg leverte masteroppgaven min juni 2013.

Det var i forbindelse med masterutdanningen at jeg startet denne bloggen. Den har i det siste vært veldig inaktiv, men jeg har beholdt bloggen ettersom jeg har et håp om å gjenoppta en slags «faglig» blogg etter hvert. Ettersom jeg nå også har flyttet ned til Belgia for å arbeide ved den norske skolen i Brussel, har jeg valgt å fokusere kun på denne jobben og forlater derfor mitt lektoroppdrag hos Høgskulen i Volda fra og med januar 2014.

Sign Our Guestbook

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s